Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Φτάνει πια με τη λάσπη και τη χυδαιότητα!

Σε μια προσπάθεια αυτοσυγκρότησης η ΠΚΣ στο προεκλογικό της κείμενο κατηγορεί τα σχήματα των ΕΑΑΚ για παζάρια με μεγαλοκαθηγητάδες ενώ τα παρουσιάζει ως μορφώματα που εκπροσωπούν τον ΣΥΝ!

Να απολογηθούν αυτοί που:

*Το Δεκέμβρη, στη μεγαλύτερη κοινωνική έκρηξη κατήγγειλαν τους αγωνιζόμενους νεολαίους, εργαζομένους, μετανάστες ως πράκτορες της CIA, που στήριζαν την καταστολή, τα δακρυγόνα, τις συλλήψεις, τους ξυλοδαρμούς με χαφιέδικο τρόπο, που δέχονταν συγχαρητήρια από τον Καρατζαφέρη και τον Καραμανλή, για την προδοτική τους στάση απέναντι στο λαϊκό κίνημα.

Να απολογηθούν αυτοί που:

*Την ώρα που ο σύλλογος έδινε τη μεγαλύτερη μάχη απέναντι στο φασίστα ρατσιστή Ρούσσο που έσπασε το άσυλο με μπράβους, η ΠΚΣ τον στήριζε να παραμείνει στη σχολή, ενώ τα στελέχη της παρέμεναν στο μάθημα τους «κυρίου καθηγητή» με τους μπράβους μέσα στην αίθουσα!

Να απολογηθούν αυτοί που:

*Χρόνια τώρα τηρούν σιγή ιχθύος για την καθηγητική αυθαιρεσία που οργιάζει, τα μαζικά κοψίματα, την ασφυκτική επιτήρηση, που με τη στάση τους στηρίζουν και νομιμοποιούν το καθηγητικό κατεστημένο, τις αυθαιρεσίες και τα συμφέροντά του.

Να απολογηθούν αυτοί που:

*Επιμένουν σκληρά στη λογική του εκπροσώπου, του παράγοντα, του φοιτητοπατέρα κόντρα σε κάθε μαζική αδιαμεσολάβητη κινηματική διαδικασία.

Να απολογηθούν αυτοί που:

*Πιστοί στη λογική της διάσπασης που θέτει το ΚΚΕ και η ΚΝΕ στο κίνημα, διασπούν και τελικά προδίδουν το φοιτητικό και λαϊκό κίνημα.

Ρ.Α.Πα.Ν.-Σ.Α.Φ.Ν.