Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Γενική Συνέλευση Συλλόγου Φοιτητών Νομικής: Τετάρτη 10/3, 13:00, Aμφιθέατρο 1

Η Ρ.Α.Πα.Ν.-Σ.Α.Φ.Ν. καλεί όλους τους φοιτητές Νομικής να δώσουν δυναμικό παρόν στην αυριανή γενική συνέλευση συλλόγου φοιτητών Νομικής που θα διεξαχθεί στις 13:00, στο αμφιθέατρο 1.
Καλούμαστε όλοι να πάρουμε θέση απέναντι στα νέα αντιλαϊκά οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και να διασφαλίσουμε το πανεπιστημιακό άσυλο το οποίο συστηματικά παραβιάζεται από τους "προστάτες του πολίτη" με τη συναίνεση των καθεστωτικών δυνάμεων των σχολών.
Μετά τη μαζική πανεργατική απεργία της προηγούμενης Παρασκευής και την έντονη κρατική καταστολή που δέχτηκε, φοιτητές και εργαζόμενοι, συνεχίζουμε τον αγώνα για την απόσυρση όλων των αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης που έχουν ως στόχο να πληρώσει την κρίση ο λαός, μια κρίση που δημιούγησε το ίδιο το πολιτικό σύστημα.
Ήδη για την Πέμπτη 11/3 έχει προκηρυχθεί πανελλαδική πανεργατική απεργία στην οποία πρέπει να συμμετέχει μαζικά και ο δικός μας φοιτητικός σύλλογος.
Καταγγέλουμε το συνεχές σαμποτάζ των συλλογικών διαδικασιών του φοιτητικού συλλόγου από τις καθεστωτικές δυνάμεις της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ που για ακόμη μία φορά επιλέγουν το δρόμο της ιδιώτευσης και του ωχαδερφισμού.

ΣΕ ΟΣΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ

ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΝΟΜΙΚΗΣ

Ρ.Α.Πα.Ν.-Σ.Α.Φ.Ν.