Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

  ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ Ή ΣΟΥΒΛΙΣΜΑ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΜΕ ΨΗΣΤΗ ΤΟ ΦΟΡΤΣΑΚΗ???


Αγαπητοί συνάδελφοι ξεχάστε αυτά που μέχρι τώρα σας έλεγαν ως το ιδανικό δίπτυχο «Πάσχα στο χωριό, Χριστούγεννα στην πόλη». Ο Φορτσάκης έρχεται να αλλάξει τα ως τώρα δεδομένα και είναι πλέον επίσημα υποστηρικτής του «Χριστούγεννα στη Νομική και Πάσχα (μαντέψτε) πάλι στη Νομική».

Ας μη γελιόμαστε η γελοία δικαιολογία της συμπλήρωσης 13 εβδομάδων παραδόσεων (εφαρμογή του ν. Διαμαντοπούλου) δεν μπορεί να σταθεί για κανένα λόγο αφού στη διάρκεια του εαρινού εξαμήνου, που μόλις ξεκίνησε, δεν έχει χαθεί ούτε μισή ώρα μαθήματος (εκτός βέβαια από εκείνες τις φορές που οι καθηγητές θυμούνται πως μάλλον έχουν αφήσει ανοιχτό κάποιο μάτι της κουζίνας και φεύγουν στη μέση του μαθήματος ακυρώνοντας το).

     σούβλισμα στο χωριό??? noooot!!!!

Όπως φαίνεται λοιπόν ο Φορτσάκης δεν ενδιαφέρεται και τόσο για τους φοιτητές που είναι από την επαρχία και θέλουν βρε αδερφέ να δουν και λίγο τις οικογένειες τους. 

Στην προσπάθεια τους να μας κάνουν τα παθητικά στρατιωτάκια που θα βαράνε προσοχή στις προσταγές τους, θα μας βρουν απέναντί τους. Οι σκέψεις για κλείσιμο της σχολής στις 11 Απριλίου θα μείνουν μόνο σκέψεις.



-ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ 22/3 ΣΤΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟ ΤΟΥ ΕΚΠΑ, 9:00π.μ ΣΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ.

-ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΦΟΡΤΣΑΚΗ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ.

Ρ.Α.Πα.Ν- Σ.Α.Φ.Ν.